«Αδικηθήκαμε κραυγαλέα»

10:39 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 2-1 ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του Μάνταλου με τον Αλέκο Κατσιαούνη να υποστηρίζει πως ο Άρης αδικήθηκε κατάφωρα από τον Αθηναίο διαιτητή.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS" το μέλος της διοικούσας επιτροπής τόνισε για την διαιτησία στην Λιβαδειά: "Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Καταλαβαίνει ποιος είναι

ο ρόλος του καθενός και βγάζει τα συμπεράσματα του. Αυτή την φορά κρίναμε σκόπιμο να μην μπούμε ξανά στην διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης, γιατί κάποια πράγματα είναι τόσο εξόφθαλμα. Θεωρούμε πως αδικηθήκαμε κραυγαλέα, ήταν κακή η διαιτησία και άδικες οι αποβολές των παικτών μας. Υπάρχει, αντίθετα, ικανοποίηση από την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, από την σκληρή δουλειά που καταβάλουν όλοι ώστε ο Άρης να εμφανίζει ένα πρόσωπο αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του".
Ο Κατσιαούνης μίλησε και για την φιλοξενία της αποστολής του Άρη στο γήπεδο του Λεβαδειακού λέγοντας: "Όλα ξεκινούν από την θέση που βρίσκεται το συγκεκριμένο θεωρείο, το οποίο χρησιμοποιείται για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Ο χώρος είναι ακατάλληλος, καθώς βρίσκεσαι εκτεθειμένος απέναντι στον κόσμο. Εντάξει, ένταση υπήρξε και μπουκάλια φάγαμε και άλλα αντικείμενα. Δεν τα δικαιολογώ, όμως αυτά συμβαίνουν, κάποιοι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Ήταν μεμονωμένες αντιδράσεις. Με τον επίσημο Λεβαδειακό δεν έχουμε πρόβλημα, συζητήσαμε μαζί τους, δεν υπάρχει θέμα με την επίσημη διοίκηση και θέλουμε αυτό να τελειώσει εδώ. Αυτό που απλώς επισημαίνω είναι πως είναι άσχημο το σημείο που βάζουν τους φιλοξενούμενους να βλέπουν το παιχνίδι".
Για την συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη για νέο διακανονισμό, το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη τόνισε: "Καταλήξαμε σε συμφωνία για έναν διακανονισμό που αφορούσε παλιότερες οφειλές. Συμφωνία που ήταν απαραίτητη για εμάς για λόγους που αφορούν στο άρθρο 99. Ο κ. Τσιώλης κράτησε πολύ καλή στάση απέναντι στον Άρη, αυτό είναι προς τιμήν του και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα