Αδιάβαστος ο Βούτσης για το γήπεδο της ΑΕΚ

23:32 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε παντελώς ανενημέρωτο σε δημόσια τοποθέτησή του για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νίκος Βούτσης, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Crash και άφησε αιχμές για το περιβόητο άρθρο 82 του νόμου για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο. Ωστόσο, ως βουλευτής και πολύ περισσότερο ως γραμματέας

της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Βούτσης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το εν λόγω άρθρο καταργήθηκε με επόμενο νόμο του ΥΠΕΚΑ(!). Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει ούτε... μέτρο επιπλέον της έκτασης που ήδη της παραχωρήθηκε για να κατασκευάσει το γήπεδό της. Μάλλον δεν πρόσεχε τι ψηφίζεται στη Βουλή, ο κύριος Βούτσης. Δεν πρόσεχε στην... παράδοση και πιάστηκε αδιάβαστος.
Ο βουλευτής, αναφέρθηκε και στο θέμα της χρηματοδότησης του γηπέδου από την Περιφέρεια Αττικής. Διαβάστε τις δηλώσεις του: «Εξ όσων γνωρίζω, αυτό το κονδύλι είναι για το σύνολο των αθλητικών χώρων στην Αττική, για μια πολύ κρίσιμη κοινωνική λειτουργία, τον αθλητισμό, τη στιγμή που οι κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές έχουν περιορίσει στα 70 εκατ. ευρώ όλες τις επιχορηγήσεις προς όλες τις ομοσπονδίες πανελλαδικά. Αρα, θεωρώ - και χωρίς καμία διάθεση υποκατάστασης ή απολογίας εκ μέρους της Περιφέρειας - ότι σωστά το συνολικό κονδύλι θα πρέπει να κρατηθεί ως κωδικός και με τους νέους κωδικούς από 1/1, να γίνουν οι δέουσες αναρρυθμίσεις, έτσι ώστε να υπάρξει η δικαιότερη ενίσχυση προς τους συλλόγους, προς τα γήπεδα τους. το ύψος του κονδυλίου που θα δοθεί είναι προφανώς απόλυτο ζήτημα της Περιφέρειας. Με το τυράκι του να γίνει γήπεδο στην ΑΕΚ - πράγμα το οποίο είναι νόμιμο και σωστό, για να έχει τη δική της ιδιοκτησία - ήθελαν να περάσουν - και το πέρασαν τελικά - αυτό το περίφημο άρθρο 82, που δίνει τη δυνατότητα από το υπάρχον άλσος, ένα 5% στα 470 στρέμματα, να αξιοποιείται για ψυχαγωγικούς και άλλους λόγους».

Keywords
Τυχαία Θέματα