To βίντεο του ΥΠΟΤ για την Ελλάδα που δε θυμίζει Ελλάδα!(VIDEO)

22:06 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το υπουργείο Τουρισμού εδώ και λίγες μέρες έχει δώσει στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο Flash-mob με το μήνυμα «Greece welcomes you» (Η Ελλάδα σε καλωσορίζει).

Μάλιστα στο βίντεο, στο 1.47 περίπου εμφανίζεται και η ίδια η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Ωστόσο αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι είναι ότι το βίντεο ελάχιστα θυμίζει Ελλάδα, ενώ το ποσό που

δαπανήθηκε γι' αυτό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο καθώς αγγίζει τα 75.020 ευρώ!

Το Flash-mob είναι εκδήλωση, όπου μια ομάδα ανθρώπων συγκεντρώνονται σε ένα δημόσιο χώρο, αρχίζουν να χορεύουν και σιγά σιγά ενσωματώνονται στο χορό και οι περαστικοί. Το βίντεο αυτό γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία με τη συμμετοχή μερικών από τους καλύτερους χορευτές της Βρετανίας, οι οποίοι ξεκίνησαν χορεύοντας συρτάκι και κατέληξαν στο brake dance.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η συνολική δαπάνη που εγκρίθηκε από το υπουργείο είναι 75.020€.

Από αυτά τα 59.520,00 € περίπου χρησιμοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Flash Mob, στις 6 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, καθώς και την παραγωγή δύο βίντεο, διάρκειας 45 δευτερολέπτων και 4 λεπτών, υπό μορφή flash-mob, από την εταιρεία SPORT CEL Marketing Limited.

Επίσης, ποσό 15.500,00€ περίπου, διατέθηκε για την παράθεση ενός κοκτέιλ, στο ΟΧΟ ΤΟWER Restaurant, Brasserie & Bar, στις 6 Νοεμβρίου 2012 και μετά το πέρας της ανωτέρω εκδήλωσης, με προσκεκλημένους του ΕΟΤ και τους χορευτές της εκδήλωσης (περίπου 200 άτομα), το οποίο καταβλήθηκε στην εταιρεία Harvey Nichols Restaurants.

Keywords
Τυχαία Θέματα