To απόλυτο ο ΑΠΟΕΛ

21:09 20/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νέα Σαλαμίνα-Εθνικός Α.: 2-1
(Ενρίκε 31', Πεδρίτο 89'-Στόλερ 90+5')

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα μεταξύ αυτής και του Εθνικού Άχνας, με σκορ 2-1. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο «Στάδιο Αμμόχωστος», με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο. Με την νίκη αυτή η Νέα Σαλαμίνα φτάνει στους

7 βαθμούς ενώ ο Εθνικός μένει στους 5. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» οι Ενρίκε στο 32' και Πεδρίτο στο 89' ενώ για την ομάδα της Άχνας μείωσε ο Στόλερ στο 94΄.

Αγιά Νάπα-ΑΠΟΕΛ: 1-3
(Παναγότοφ 63-Χαραλαμπίδης 10', Σωτηρίου 12', Μαντούκα 36')

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με σκορ 1-3 της Αγίας Νάπας στο Παραλίμνι, κλειδώνοντας το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο. Σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν οι Χαραλαμπίδης στο 10', Σωτηρίου στο 12' και Μαντούκα στο 36', ενώ ο Παναγιότοφ στο 64' μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 39' ο Κακά για ανατροπή του Παναγιότοφ, και αντίκρισε κόκκινη ως τελευταίος παίκτης. Ο Κολοκούδιας πάντως αστόχησε στο πέναλτι, αφού απέκρουσε σωτήρια ο Πάρντο. Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ήταν από τους καλύτερους στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ομάδα του Νίκου Ανδρονίκου είχε ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα.

Ο Δώνης προχώρησε στο απαιτούμενο ροτέϊσιον στον προκειμένου να μην επιβαρύνει κάποιους παίκτες. Με επτά αλλαγές παρέταξε την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ξεχώρισε ο Ρίισε που κάνει ντεμπούτο με δύο ασίστ, και ο Πιέρος Σωτηρίου που επέστρεψε στην ενδεκάδα με γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα