To Playstasion 4 πούλησε 1 εκατ. κονσόλες σε 24 ώρες!

12:06 18/11/2013 - Πηγή: AEK365

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η κονσόλα του PlayStation 4, η οποία στην πρώτα μέρα κυκλοφορίας της στην Αμερική και τον Καναδά πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύρια κομμάτια, σύμφωνα με την Sony, ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την εταιρεία.

Το PlayStation 4 ξεκίνησε τις πωλήσεις τους

σε ΗΠΑ και Καναδά την Παρασκευή, ενώ στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική θα έρθει στις 29 Νοεμβρίου. Στη χώρα μας θα έρθει στις 13 Δεκεμβρίου.

Ο επικεφαλής της Sony, Άντριου Χάουζ, χαρακτήρισε την τεράστια ανταπόκριση του κοινού «φαινόμενο», ενώ σημείωσε ότι οι πωλήσεις συνεχίζονται σε υψηλά επίπεδα. Η εταιρεία αναμένει να έχει πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια κονσόλες μέχρι τον Απρίλιο και όπως φαίνεται βρίσκεται ήδη σε... πολύ καλό δρόμο!

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα καθώς το PlayStation Network παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα σύνδεσης για τις πρώτες 2 ημέρες λόγω του φόρτου. Επιπλέον, εντοπίστηκαν αρκετές προβληματικές κονσόλες, οι οποίες είτε υπερθερμαίνονται κατά τη λειτουργία τους εμφανίζοντας μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη πάνω στη κονσόλα, είτε δε συνδέονται με την τηλεόραση.

Πάντως, στέλεχος της Sony δήλωσε ότι το πρόβλημα αφορά περιορισμένο αριθμό συσκευών PlayStation 4, με τον αριθμό τους να υπολογίζεται στο 0.4% των συνολικών πωλήσεων, ένας αριθμός μέσα στις προβλέψεις της εταιρείας.

Στη χώρα μας η κονσόλα θα κοστίζει 409 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα