SPORT: Ο Αμπιντάλ σταματάει το ποδόσφαιρο

10:28 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η καταλανική εφημερίδα SPORT σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του τον Δεκέμβρη και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για μόνιμη εγκατάσταση.
Πριν από λίγο καιρό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε διαψεύσει ένα τέτοιο σενάριο ωστόσο η SPORT παρουσιάζει δυο στοιχεία για να ενισχύσει το ρεπορτάζ

της. Το πρώτο αφορά στο γεγονός πως η σύζυγος του Γάλλου κεντρικού αμυντικού δεν μένει πια στην Αθήνα ενώ πριν μερικές εβδομάδες οι τρεις κόρες του ποδοσφαιριστή γράφτηκαν σε αγγλόφωνο σχολείο της Βαρκελώνης.
Παράλληλα, ο Αμπιντάλ εμφανίζεται απογοητευμένος με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι 35 χρονών αλλά και τον επιβαρυμένο οργανισμό του έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να γυρίσει στη Βαρκελώνη όπου τον περιμένει η Μπαρτσελόνα για να του αναθέσει πόστο τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές σχολές που έχει η ομάδα σε όλο τον κόσμο.
Η μόνη περίπτωση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μετά τον Δεκέμβριο είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα, αν η ομάδα του Πειραιά προκριθεί ως πρώτη στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε στη φωτογραφία το δημοσίευμα της SPORT

Keywords
Τυχαία Θέματα