Τα 6 «αστεράκια» από τη Σερβία

09:31 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

«Δίχτυα στη Σερβία» έχει ρίξει η ΑΕΚ, σύμφωνα με το «Goal», το οποίο παρουσιάζει τους παίκτες που κίνησαν το ενδιαφέρον του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στη Ραντ και τον Ερυθρό Αστέρα (1-0). Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο παίκτης, που αναμφίβολα ελκύει το ενδιαφέρον είναι ο Λούκα Γιόβιτς. Μόλις 17 ετών, ήδη βασικός στον Ερυθρό Αστέρα με τρομερά περιθώρια εξέλιξης. Με χαμηλό κέντρο βάρους, δυνατότητα να παίζει εντός και εκτός περιοχής και εντυπωσιακή ταχύτητα, δείχνει πως έχει εξαιρετικά στοιχεία.

Λύση για την επίθεση είναι και ο Νέναντ Γκάβριτς, που παίζει με την ίδια ευχέρεια ως σέντερ φορ και ως δεξί εξτρέμ. 23 ετών με βασικό στοιχείο την ταχύτητα.

Αξιόλογη επιλογή αλλά ήδη με «τσιμπημένη» τιμή είναι ο Αλεξάντερ Κοβάσεβιτς. Ο 22χρονος κεντρικός χαφ αποκτήθηκε πέρυσι από τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Εξαιρετικά στοιχεία παρουσιάζει και ο 19χρονος Βόσνιος αριστερός μπακ χαφ Μιχάιλο Ρίστιτς που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως κεντρικός χαφ. Άπαντες καλύπτουν θέσεις που η ΑΕΚ κοιτάζει εν όψει Ιανουαρίου, δηλαδή κεντρικό χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ.

Στη Σερβία υποστηρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκολας Μάρας της Ραντ. Αν και δεν έπαιξε στο προχθεσινό ματς, οι συστάσεις που υπάρχουν είναι εξαιρετικές. Και όλα δείχνουν πως εν όψει καλοκαιριού η ΑΕΚ θα κάνει κάποιες κινήσεις ενίσχυσης και για το κέντρο της άμυνας, ώστε να κλείσει την πεντάδα των στόπερ που απαιτείται.

Επίσης, καλά στοιχεία έχει και ο σκόρερ του ματς, ο 25χρονος σέντερ φορ της Ραντ, Σλάβκο Πέροβιτς, που προέρχεται από τον Ερυθρό Αστέρα και έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα