Preview πλέι οφ Σούπερ Λίγκα

00:16 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ20:30 NS2

Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό θέλουν να ρίξουν την αυλαία θετικά και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη γοήτρου. Στο ματς με τους Αρκάδες ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Νίκο Λαζαρίδη,
Ενώ, ο Αστέρας που προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

είναι έτοιμος να πάρει ένα διπλό.Ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Χερόνιμο Μπαράλες να αποχωρεί από την προπόνηση με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και τέθηκε νοκ άουτ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Καραμάνος, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης.
Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Γκόιαν, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Βάλντο, Ντε Μπλάσις και Καράσκο.

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ20:30 NS1

Ο ΠΑΟΚ που έμεινε εκτός διεκδίκησης Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ήττα από τον Αστέρα, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλει οφ της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ολοκληρώσουν με μια νίκη γοήτρου, ώστε να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να περάσει νικηφόρα από την Τούμπα σε ένα ντέρμπι που δεν έχει βαθμολογική σημασία, αφού οι πράσινοι πήραν την δεύτερη θέση και μαθηματικά από την περασμένη αγωνιστική. Ο Πέτριτς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να του δώσει χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει να παίξει από το παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα, για την τρίτη αγωνιστική της διαδικασίας των πλέι οφ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.
ΠΑΟ: Κοτσόλη, Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα