Preview πλέι οφ Σούπερ Λίγκα

00:10 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18:15 NS2

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την τιμωρία που τους έφερε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με 1 βαθμό θα αναζητήσουν όπωσδήποτα τη νίκη. Στην αποστολή δεν μετέχουν οι Λούκας, Κατσουράνης, Μαντούρο και Χούσεν, λόγω τραυματισμών, όπως και ο Ινσαουράλδε που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές

για το χτύπημα στον Κουτρουμπή.
Ο Ατρόμητος πάλι θέλει το διπλό για να ανέβει στην βαθμολογία και να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Αστέρα την περασμένη αγωνιστική. Ο Νάστος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ο Γιώργος Παράσχος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι της Τούμπας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκη, Νάστο, Κιβρακίδη, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπάλλα, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο, Γεωργίου, Φωτάκη, Φάμπιο, Θεολόγου.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:30 NS1

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου να συνεχίσουν με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του, παρά το γεγονός πως γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εντό, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Κάφα.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός, μετά τη γκέλα στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ (1-1), είναι έτοιμος να πάρει τους τρείς πόντους της νίκης για να μείνει μόνος πρώτος στην ειδική βαθμολογία. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον Νάνο και τον Καρέλη. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας τραυματίστηκε στον αστράγαλο το Σάββατο (3/5) στην προπόνηση και θα απουσιάσει για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει ότι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Διαμαντής Χουχούμης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπέργκ, Πέτριτς, Δώνης και Ντίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα