Διατήρησε ελπίδες για Ευρώπη

23:53 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΧΑΛ: 3-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Οι εντός έδρας υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων» για την φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν με τον ιδανικό τρόπο, με τον 18χρονο Γουίλσον να παρουσιάζει με... τσαμπουκά τον εαυτό του στον κόσμο της ομάδας, τον Νεμάνια Βίντιτς να βραβεύεται στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» και τον Ράιαν Γκιγκς να αφήνει τον πάγκο του για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές αποχαιρέτησαν το κοινό τους κάνοντας καλή εμφάνιση

και διατήρησαν τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη, αφού σε περίπτωση νίκης τους στο τελευταίο παιχνίδι και ήττα της Τότεναμ, εξασφαλίζουν το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με την πιο σημαντική να ολοκληρώνεται με τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Γιανουζάι έβγαλε καλή σέντρα στην περιοχή, ο Φελαϊνί σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και ο Γουίλσον με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς για το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Φιλ Τζόουνς τραυματίστηκε στον ώμο και έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο, ενώ από την πλευρά της, η Χαλ δεν μπόρεσε να ανησυχήσει τον Νταβίδ Ντε Χέα.

Πρώτος που απείλησε ουσιαστικά στο δεύτερο μισό, ήταν ο Γιανουζάι, αλλά ο Γιακούποβιτς έδιωξε ωραία σε κόρνερ, από το οποίο δεν προήλθε κάποιος κίνδυνος. Το παιχνίδι στην συνέχεια είχε περισσότερη δράση σε σύγκριση με το πρώτο και με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Γουίλσον διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του, παίρνοντας το ριμπάουντ σε προσπάθεια του Φελαϊνί. Δύο λεπτά αργότερα ο Φράιατ μείωσε σε 2-1 και έδωσε ώθηση στην ομάδα του για κάτι καλύτερο, αλλά ο Ντε Χέα κράτησε το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με διπλή προσπάθεια του Φαν Πέρσι και σουτ με το δεξί από τα όρια της περιοχής, ενώ ο Γκιγκς είχε την ευκαιρία να γράψει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αλλά ο Γιακούποβιτς σταμάτησε το καλοχτυπημένο φάουλ του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπίτνερ, Κάρικ, Φελαϊνί, Καγκάβα, Γιανουζάι, Λόρενς (Γκιγκς 70'), Γουίλσον (Φαν Πέρσι 64')

ΧΑΛ: Γιακούποβιτς, Ροσενιόρ (Σαγκμπό 46'), Μπρους, Ντέιβις, Φιγκερόα, Μέιλερ, Κορέν, Μπόιντ, Κιν, Ελμοχαμάντι (Λίβερμορ 82'), Λονγκ (Φράιατ 46')

Keywords
Τυχαία Θέματα