Preview 9ης αγωνιστικής

00:17 1/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00/NS3

Πλατανιάς και ΠΑΣ ανοίγουν την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το διπλό στην Κέρκυρα.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει σε έξι παίκτες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τους Γουνδουλάκη, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Ντεντάκη, Περιστερίδη και Σέχου, με τον τελευταίο να υποβάλλεται την Παρασκευή σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.
Ενώ, από την άλλη ο ΠΑΣ θέλει

να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στην αποστολή συμπεριέλαβε 18 παίκτες.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκης και Φιγκέιρα.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Στρούνα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Τζιμόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Σαπαλίδης, Μανιάς και Τσάβες.


ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15/NS1

Η Βέροια αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.
Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του Βούκιτς, καθώς ετοιμοπόλεμος είναι και ο Ντουμίτρου.
Από την άλλη ο Πανιώνιος που βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα είναι έτοιμος να πάρει το διπλό για να αναρριχηθεί. Ο Άριελ Ιμπαγάσα δεν θα ειναι στην διάθεση του Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος άφησε παράλληλα εκτός τους Φουρλάνο και Σμυρλή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνης, Μ. Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30/NS2

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Στάικος Βεργέτης είδε με ευχαρίστηση τον Ντορίν Γκοϊάν να συμμετέχει χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση και τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του, όπως και τους Παντελιάδη, Μπαντιμπανγκά. Εκτός αποστολής έμειναν οι γνωστοί τραυματίες Τορμένα, Κιτόκο, Τιε Μπι και Κουρμπέλης.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το διπλό για να συνεχίσει με νίκη μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού.
Ο Αφελάι υπέστη διάστρεμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο γήπεδο των Αρκάδων.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας και Μπαντιμπανγκά.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα