Έρχεται ο Ντελινινικάιτις, «χαλάει» του Πίνκνεϊ!

22:01 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μάχη με το χρόνο και τις ιδιαιτερότητες (του να «χτυπάς» πολλές «πόρτες» ταυτόχρονα) κάνουν στην ΑΕΚ από τη στιγμή που αποφάσισαν να προχωρήσουν στις αλλαγές των ξένων. Τα δεδομένα, χωρίς υπερβολή, αλλάζουν από ώρα σε ώρα κάθε φορά, ωστόσο ο στόχος της ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας παραμένει πρώτος.

Σε ότι αφορά τη θέση του play maker, η υπόθεση του Τόμας Ντελινινκάιτις φαίνεται να έχει «κλειδώσει» με τον Λιθουανό γκαρντ να «κουμπώνει» στην ομάδα, λόγω της κλάσης και της μεγάλης

εμπειρίας που κουβαλά και χρειάζεται αυτό το ρόστερ στη συγκεκριμένη νευραλγική θέση.

Σχετικά με τη θέση του σέντερ, ο Κέβιν Πίνκνεϊ φαίνεται πως τελικά δεν θα φανεί συνεπής στο τελεσίγραφο της ΑΕΚ, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να του χαρίσει διορία, βλέποντας ότι στην αγορά υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις παικτών, καθώς κι ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τόσο κοντά και, ούτως ή άλλως, δεν θα προλάβαινε να αγωνιστεί.

Αναφορικά με τους ξένους, η ΑΕΚ, έχοντας ήδη υπογράψει τον Ίνγκλις και φέρνοντας άλλους δύο στα επόμενα 24ωρα, «οφείλει» να δώσει ακόμη μια ευκαιρία σε έναν από τους δύο εναπομείναντες Αμερικανούς της. Αυτό, γιατί δεν γίνεται μια ομάδα να αλλάξει περισσότερους από τρεις ξένους πριν από την ολοκλήρωση του α' γύρου της Α1. Φαβορί να μείνει παραμένει ο Ουίλιαμσον, αλλά ο Ράιτ, που θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, γνωρίζει πως είναι στο χέρι του με μια μεγάλη εμφάνιση να αντιστρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα