Preview 3ης αγωνιστικής

00:12 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ 19:15 NS2

Ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ με νίκη επί του Άρη για την 3η αγωνισιτκή της Σούπερ Λίγκα. Από την αποστολή θα απουσιάζει ο διεθνές Μιχάλης Σηφάκης, αλλά όχι κι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί στην Εθνική το βράδυ της Δευτέρας.
Από την άλλη ο Άρη μετά από την Καλλονή με 2-0 πάει στο Περιστέρι με στόχο να ανατρέψει το σκηνικό και να πάρει ένα σημαντικό διπλό,

αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό στην διοργάνωση. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στους «κίτρινους» με τον Ρούμπεν Πουλίδο να μένει εκτός πλάνων.


Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος:Τσενάμο, Μπάρκας, Γιαννούλης, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος.

Άρης: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουμάνης.


Ο.Φ.Η. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ21:30 NS1

ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά για το ντέρμι της Κρήτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Βέροια θέλουν να πάρει την πρώτη του νίκη, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην υπολογίζει σε Παπάζογλου, Ζόρο και Κυζιρίδης.
Ενώ, ο Πλατανιάς μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας θέλει να πάρει ένα σημαντικό διπλό για ρόλους ψυχολογικούς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Θέρα, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει κανονικά στον Μπεριάν, τον οποίο συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ:Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζβαστίγια, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Όγιος, Γκαλέτι, Ροβίθης, Περογαμβράκης και Ζε.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα