Preview 2ης αγωνιστικής

00:58 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

AΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:15/NS3

Ατρόμητος και Πλατανιάς ανοίγουν την αυλαία για το δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.
Από την άλλη ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με στόχο να φανεί ανταγωνιστικός σε μια δύσκολη έδρα. Η προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου, θα γίνει χωρίς τη βοήθεια του νεοαποκτηθέντα, Τζίλβαν Γκόμεζ ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία, Θεολόγου.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κοκκαλάς, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Νέπλιακ, Ολιμπά, Περιστερίδης, Τέτε, Τόρες, Τσουράκης και Τσοντάκης.

ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ 19:15/ NS7

Βέροια και Ξάνθη κοντράρονται για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν μετά την περσινή δύσκολη σεζόν να ξεκινήσουν δυναμικά.
Ενώ, η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με στόχο να πάρει το πρώτο διπλό στη διοργάνωση. Και οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Δεν έχει ανακοινωθεί

Ξάνθη: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Ουάλας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ομπόντο, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ράνος, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Μπαρέττας, Σόλτάνι και Ρενάν.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:15/ NS2

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καλλονή στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα και στοχεύει στη νίκη, ώστε να μπει ιδανικά στη νέα διοργάνωση. Για την αναμέτρηση αυτή δεν υπολογίζεται ο Αθανασιάδης καθώς εκκρεμεί μία αγωνιστική τιμωρίας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ εκτός είναι κι οι τραυματίες Γκολάσα, Κιόσε.
Από την άλλη, η Καλλονή γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένη ν α παλέψει για το καλύτερο. Ο Γιάννης Ματζουράκης μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή δε συμπεριελήφθησαν οι τιμωρημένοι από την περασμένη αγωνιστική σεζόν Χουάνμα και Μίνγκας καθώς και οι Ναβάρο, Πιπίνης και Στεφάνοβιτς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κύπρου, Χογκ, Καλτσάς, Γιορέντε, Μανούσος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Αγρίτης, Λεοζίνιο, Μπαρέρα, Άλεξιτς, Κειτά, Καμαρά, Αντέτζο, Γιουκαρής, Γιώργου και Μπουρούς.

Καλλονή:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15/NS4

Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννινα τον Αστέρα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση. Όπως αναμενόταν, ο Τσουκαλάς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή από τον Γιάννη Πετράκη, ενώ αντιθέτως ο Μπέριος έμεινε εκτός.
Ενώ, ο Αστέρας θέλει να πάρει το πρώτο του διπλό γι' αυτή τη σεζόν. Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο από πέρυσι Σανκαρέ, αλλά και τον Ντε Μπλάσις, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής για να τον ξεκουράσει, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα την άλλη Πέμπτη με την Μακάμπι στην Κύπρο. Εκτός πλάνων έμεινε και ο ανέτοιμος Κοσίτσκι.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Κοροβέσης, Λίλα, Χαρίσης, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Τσάβες, Ακόστα, Κρητικός, Tζιμόπουλος, Σκόνδρας, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Γιάκος.

Αστέρας: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτόκο, Κυριακόπουλος, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα και Μπακασέτας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30/NS1

Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, όπως ήταν ήδη γνωστό, τους Μάντζιο και Γεωργιάδη οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Αντιθέτως, κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι Πίντερ και Γουόρντεν.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα και θα παλέψει για το πρώτο του διπλό.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Κουτρουμπή, του Βίκτωρα Κλωναρίδη και του Τάσου Λαγού, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Τόμας, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Γουάορντεν και Γιακουμάκης.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Μπούι.

Keywords
Τυχαία Θέματα