Εύκολα ο Ολυμπιακός

23:30 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: 3-1
Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος

Τη νίκη με 3-1 πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Στο 8ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ομάρ, ο Τσόρι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ταμπάκης ήταν εκεί, αλλά στο 11' ο Κασάμι

με ένα μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης Βόλου και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Στο 18' ο Αφεάλι δεν μπόρεσε να βρει από καλή θέση την μπάλα, ενώ στο 26' ο Ταμπάκης είπε όχι σε σουτ του Κασάμι. Τελικά όμως στο 28ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0, καθώς από το νέο κόρνερ του Τσόρι, ο Ταμπάκης έσωσε το σουτ του Εντινγκά, όχι όμως και εκείνο του Διαμαντάκου, ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Στο 32ο λεπτό ο Αφελάι κέρδισε τις κόντρες και από κοντά έκανε το 3-0.

Στο 47ο λεπτό ο Ρομπέρτο έδιωξε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Γιανιτσάνη, ενώ στο 52' το σουτ του Εντινγκά πέρασε λίγο άουτ. Τελικά στο 56ο λεπτό, ο Σκούρτης πέρασε Αβρράμ και Αμπιντάλ και με όμορφο πλασέ μείωσε σε 3-1. Στο 74ο λεπτό, ο Ταμπάκης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ντοσεβί,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μποτία (46' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Αφελάι (60' Γκαζαριάν), Διαμαντάκος (69' Μπενίτες).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ιβενς, Μαχλελής, Μέτσε, Λάουξ, Μουζακίτης (46' Κοτσαρίδης), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης, Σκουρτάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα