Preview 27ης αγωνιστικής

00:18 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 NS2

Ξάνθη και Λεβαδειακός ανοίγουν την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Ατρόμητο τις περασμένες ημέρες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Το ευχάριστο για τον Νίκο Κεχαγιά είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα κι έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Οι φιλοξενούμενοι πάλι είναι έτοιμοι

να πάρουν το διπλό για να συνεχίσουν με τρίποντο στο Πρωτάθλημα. Ο Μάντζιος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του και παρά τις αρνητικές προβλέψεις τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Τσέμα, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Σουάρεζ, Κάλβο, Τριάδης, Μαρίν, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος, Νάκας.

Λεβαειακός: Στρατηλάτη, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλο, Σκέμπη, Νικολακάκη, Κώτσιο, Γεωργίου, Λυκογιάννη, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεφ, Πέππα, Γιάντση, Μάντζιο, Ορτέγα και Καπό.

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS1

Βέροια και Απόλλων κοντράρονται για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες» θέλουν να πάρουν ακόμα τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ο Αποστολόπουλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί μένοντας για εκτός.
Οι φιλοξενούμενοι στο βαθμολογικό αυτό ντέρμπι θέλουν να πάρουν το διπλό για βαθμολογική ανάσα. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κανακούδη, Μίνγκα και Τζόρβα που είναι τιμωρημένοι, ενώ θα απουσιάζουν και οι τραυματίες Αργυρόπουλος και Διαμαντής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Σισοκό, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες.

Απόλλων: Γκόμεζ, Γκούλεα, Χατζηζήσης, Μπάρκογλου, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Πετρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Τσιλιγγίρης, Κόρμπος, Ντάλμπεργκ, Σόντερμπεργκ, Κουκ, Άμπροουζ, Λουσέρο, Σταματόπουλος.


ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η. 19:30 NS2

Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί απέναντι στον ΟΦΗ στη μάχη για παραμονή και γι' αυτό θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Αγκάνθο, Πουλίδο και Καμινιώτης που δεν κατάφεραν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς ούτε την Παρασκευή (28/2).
Ενώ, και ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική.Εκτός αποστολής έμειναν ο Σίσιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση, οι Μπούρμπος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος που είναι τραυματίες, ο Μονιάκης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, καθώς και οι Βερόν, Φαζός και Γιαγκιόζης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων;

Άρης: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ντουντού, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Ζε, Κυζιρίδης και Νούνιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα