Preview 26ης αγωνιστικής

00:14 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS2

Λεβαδειακός και Αστέρας ανοίγουν την αυλαία της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται να συνεχίσουν με νίκη, μετά το 1-0 επί του Ατρομήτου για να πάρουν ανάσα. Λαμπρόπουλος και Βούκσεβιτς δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι έμειναν εκτός,
Ενώ, από την άλλη ο Αστέρας θέλει κι αυτός το διπλό για να συνεχίσει με νίκη και αυτή την εβδομάδα.
Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους τιμωρημένους Γκοϊάν και Χουάνμα, καθώς και τους Μπαρτολίνι, Ερνάντεζ, Σανκαρέ, Ναβάρο και Λούι,

που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγα, Καπό και Μάντζιος.

Αστέρας: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Κοντοές, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Βάλντο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες και Καράσκο.


ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS1

Ο Απόλλων υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και επιθυμεί να πάρει το τρίποντο για να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός πλάνων από το προσεχές παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» τέθηκε ο Αντριάν Λουσέρο. Ο Αργεντινός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατάφερε να προπονηθεί.
Ο Πανιώνιος πάλι θα αναζητήσει τη νίκη για να πάρει ανάσα και να προσπεράσει τον αντίπαλο στους 5 βαθμούς. Ο Ευθύμης Κουλουχέρης δεν κατόρθωσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή (21/2) κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Απόλλων: Τζόρβας, Γουμάγιας, Πετρόπουλος, Άμπροουζ, Χατζηζήσης, Γκουέλα, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Τσοκάνης, Άλβαρεζ.

Πανιώνιος: Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Ανέστης, Καμπάνταης, Πάνος, Κωτσαλάς, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος

Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και θέλει να φανεί ανταγωνιστικός για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός πάλι βρίσκεται στην Κρήτη με στόχο τη νίκη για να συνεχίσει με τρίποντο και να πάρει τους 3 βαθμούς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Εντινγκά, Μαρκάνο και Ολαϊτάν.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.

Keywords
Τυχαία Θέματα