Πολλά γκολ και στο Μενίδι…

00:08 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα ακόμα βήμα στο να τελειώσει το φετινό μαρτύριο θα κάνει η ΑΕΚ σήμερα το μεσημέρι (14.00) στο Μενίδι κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα μετά τις εμφατικές δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες πετυχαίνοντας 8 γκολ σε κάθε αγώνα, ελπίζει να συνεχίσει και εκτός έδρας πια το επιθετικό της κρεσέντο, θυμίζοντας κάτι από τη... Νάξο. Είναι κάτι που θέλουν οι παίκτες, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, ο οποίος και σήμερα θα είναι δίπλα τους. Στο Μενίδι λοιπόν, απέναντι

σε μία ομάδα που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, η ΑΕΚ θέλει να αποδείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική τροχιά πετυχαίνοντας άλλη μία νίκη και μάλιστα σε συνδυασμό με αρκετά γκολ.
Το ματς αυτό είχε αναβληθεί πριν μερικές εβδομάδες , εξαιτίας του θέματος της έδρας και τώρα που (επιτέλους) λύθηκε οι δύο ομάδες θα κοντράρουν η μία την άλλη στο... κιτρινόμαυρο Μενίδι.
Ο Δέλλας έδειξε πως σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού ξανά στον Σταθάκη, ο οποίος είχε μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τον τελευταίο μήνα λόγω τραυματισμού. Ο Σταθάκης φαίνεται πως θα παίξει δίπλα στον Ρόβα στα στόπερ, με τον Τσουκαλά δεξιά στην άμυνα και τον Πεταυράκη αριστερά. Θέση διεκδικεί και ο Γεωργέας, είτε ως στόπερ είτε ως δεξί μπακ. Στα αμυντικά χαφ παραμένουν οι Κορδέρο - Ανάκογλου, με τον τελευταίο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Από εκεί και πέρα σίγουροι είναι οι Πλατέλλας, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς. Με τον Πόποβιτς και τον Γροντή να διεκδικούν θέση βασικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα