Preview 26ης αγωνιστικής

00:34 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS1

Ο Λεβαδειακός στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου θέλει μόνο τη νίκη για να αποσπαστεί στην βαθμολογία και να μην έχει άγχος. Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει στη διάθεσή του τον Μάουρο Πόι ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Κουτσόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.
Ενώ το ίδιο θέλουν να κάνουν και οι παίκτες του ΟΦΗ, αφού η ομάδα βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τους γηπεδούχους. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Μοχάμεντ Σαρ ο οποίος ξεπέρασε την

ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Αλέξης Περογαμβράκης και Μανώλης Μονιάκης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Κυριακίδη, Τσιντώτα, Μουλόπουλο, Χοσέμι, Κόρμπο, Ζησόπουλο, Νικολακάκη, Γεωργίου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Μαχαίρα, Μάρτινς, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Νύκταρης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Σαρ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 17:15 NS2

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 5αδα, ωστόσο θέλει τη νίκη απέναντι στον Άρη για να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στην αποστολή βρίσκεται ο Καρίμ Φεγκρούς.Ο Μαροκινός τερματοφύλακας γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή (15/3) και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.
Ενώ, ο Άρης επιθυμεί να φύγουν με το «διπλό» από τα Γιάννενα, αφού βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση, με όλους τους παίκτες να αν αντιμετωπίζουν το ματς του Σαββάτου ως τελικό. Ο Πουλίδο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου για την κρίσιμη «μάχη». Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος αντιμετωπίζει και πρόβλημα, αλλά και τον Μιχάλη Γιαννίτση που ακολουθεί ατομικό, όπως και τους τιμωρημένους Τάτο και Νούνο Κοέλιο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Μπαμπανιώτη, Φεγκρούς, Μπακόλα, Γιάκο, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέση, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλά, Αυγενικού, Μιχαήλ, Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο, Μπέριο, Πάντο, Ντάσιο.

Άρης: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα