Preview 23ης αγωνιστικής

00:31 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15/aek365/NOVA)

Διαφορετικοί οι στόχοι των ομάδων που αγωνίζονται στη Νέα Σμύρνη για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο Πανιώνιος θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Ατρόμητος έxει στόχο να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν

να πάρουν βαθμό ή βαθμούς για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα με τον Αυλωνίτη, Ντούνη, Σταυροθανασόπουλο και Μιχαηλίδη να μην αγωνίζονται.
Ενώ από την άλλη, η ομάδα του Δώνη έχει ανεβασμένη ψυχολογία και καλή αγωνιστική κατάσταση με αποτέλεσμα να θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:30/ aek365/ΝΕΤ)

Τα τελευταία αποτελέσματα είναι άσχημα για τη Ξάνθη, που θέλει να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των 4 αγώνων χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό, καθώς η προηγούμενη νίκη των ακριτών ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό στις 22 Ιανουαρίου.

Τη νίκη και μόνο θέλει, από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός, καθώς με νέα ήττα θα χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, ενώ μια νίκη θα ανεβάσει το ηθικό των παικτών και συνάμα θα δώσει τη δυνατότητα στους Αγρινιώτες να ελπίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα