Preview 17ης αγωνιστικής

05:56 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15:00/NS2

Η Βέροια υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς για το 2015. Οι γηπεδούχοι που πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος πήραν ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν ψηλά.
Ο Χοσέ Γκρανερο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένος Ραούλ Μπράβο, Βέρτζου

και των ανέτοιμων Μπαλάφα, Μαλόν, Βάσκες.
Ενώ, ο Παναιτωλικός θέλει κι αυτός τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Καλογέρης, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Ατομικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο έκανε ο Θεοδωρίδης και θεραπεία ο Μορένο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια:Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Καταλά, Τσιάμης, Όστοϊτς, Σέντρικ, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.


Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15/NS1

Κέρκυρα και Αστέρας κοντράρουν τα ξίφη τους γιατην 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Φαίακες μετά την ήττα απο τον Παναθηναϊκό θέλουν να μπουν στο 2015 μετο δεξί. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Στέλιος Μαραγκός και ο τραυματίας Οράσιο Καρντόζο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.
Ενώ, ο Αστέρας θέλει να συνεχίσει με νίκη για να πάρει ακόμα 3 σημαντικούς βαθμούς. Εκτός εχουν τεθεί οι τραυματίες Πάρα, Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο και Τορμένα, με τον τελευταίο να ανεβάζει στροφές, αλλά και τον τιμωρημένο Γκοϊάν. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Ρόλε.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Κέρκυρα:Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης.

Αστέρας: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ρόλε, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας και Μούκαμ.


Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30/NS2

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με τους γηπεδούχους να επιζητούν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή.
Από την άλλη, ο Πανιώνιος θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για να καταφέρει να φτάσει ακόμα και σε θετικό αποτέλεμα για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ:-----------------------

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Γιάννου, Μπουμάλ, Μασούρας, Κολοβός, Φούντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα