Preview 12ης αγωνιστικής

00:12 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS2

Ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (3-0) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με την Ξάνθη για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς τον Ελίνι Δημούτσο που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Στην αποστολή βρίσκεται και

ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο και τραυματίστηκε.
Από την άλλη, η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με απρόοπτα, καθώς στο απουσιολόγιο του Νίκου Κωστένογλου προστέθηκε και ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Ενώ, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των λαβωμένων Ντάνι, Γκλέισον, αλλά και του τιμωρημένου Φλίσκα, ενώ ο Κώστας Τσαμούρης θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων. Παρόλα αυτά, στόχος τους αποτελεί η νίκη, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας , Μπρίτο, Γιαννούλης, Επστάιν, Καραμάνος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Κούτσι, Τζαμάλ, Αθανασίου

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Καζούμπα, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρίν, Νάκα, Ράνος, Γκατσολάρι, Κούτεβ και Τορομανίδης


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS1

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σαββατιάτικη (24/11) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες ευελπιστούν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών που «χάραξαν» τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (ρίχνοντας στο «σακούλι» τους έξι βαθμούς), ενώ σύμμαχός τους είναι και το λευκό απουσιολόγιο του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο του τραυματία Ντάσιου, ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής.
Από την άλλη, χωρίς τους Χρήστο Μπούρμπο και Λάζαρο Χαριτωνίδη ταξίδεψε για τα Γιάννενα η αποστολή του ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Αντίθετα στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος άφησε πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Τετάρτη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Ντε Βινσέντι, Φεγκρούς, Ίλιτς, Κειτά, Βίλα, Λίλα, Γεωργίου, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Μπαμπανιώτης, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Καπουράνης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζορμπάς και Βαλεριάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα