Oι σαρωτικές αλλαγές που φέρνει ο Τίγρης και ο... Γκαρίδο

10:14 12/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον ερχομό του Αλέξη Δέδε στην ΑΕΚ και τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης γράφει η ΩΡΑ: "Με κίνηση - ματ ο Μελισσανίδης έφερε στην ΑΕΚ τον Αλέξη Δέδε, μετά από πολύχρονη παρουσία στα πιο καίρια πόστα της ΟΥΕΦΑ. Έπιασε

δουλειά από χθες σαν Γενικός Διευθυντής και ενόψει της νέας ΠΑΕ στη θέση του Γιώργου Ρόκκα. Αποφασισμένος ο Τίγρης να στηριχθεί από εδώ και πέρα μόνο σε ανθρώπους που ενστερνίζονται την δική του νοοτροπία και τα δικά του "θέλω" για την ΑΕΚ. Έρχονται κι άλλες ανατροπές. Στα δικά του χέρια και το θέμα του προπονητή. Ο Μελισσανίδης, χειρίζεται προσωπικά το θέμα του τεχνικού για την επόμενη σεζόν. Τσέκαρε Σα Πίντο, του προτάθηκε ο Ισπανός Γκαρίδο και συλλέγει στοιχεία για την περίπτωσή του. Δεν βιάζεται να οριστικοποιήσει την απόφασή του στον Δέλλα".

SPORTDAY
Για τον Γκαρίδο γράφει η εφημερίδα: "Πρώτος στη λίστα ο Ισπανός τεχνικός που "ψήνεται" να αναλάβει".

LIVE SPORT
"Ήρθε ο Γκαρίδο!", γράφει με τη σειρά της η LS: "Ο Τσιάρτας πρότεινε και έφερε τον Ισπανό τεχνικό στον Μελισσανίδι για... συνέντευξη. Σούπερ διοικητική μεταγραφή: γενικός διευθυντής ο Δέδες!"

GOAL
Από την πλευρά του το Goal αφού γράφει για τα κορίτσια της ΑΕΚ και το "κιτρινόμαυρο βήμα τίτλο", εν συνεχεία αναφέρεται στην εκχώρηση, γράφοντας αναλυτικά:
"Η ιστορία με το χαρτόσημο και με την εκχώρηση δεν είναι μία απλή υπόθεση. Δεν μπορεί δηλαδή να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς να τηρηθεί η νομιμότητα.
Οσο περνούν οι μέρες και οι υπογραφές στο υπουργείο Οικονομικών δεν πέφτουν τόσο θα σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ενωση. Η διάλυση της ΠΑΕ είναι φανερό ότι καθυστερεί, γεγονός που προκαλεί τεράστιο εκνευρισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ που επιζητούν εδώ και καιρό να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο.
Η ενημέρωση από τους ανθρώπους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι ίδια και αδιάλλακτη. Αν δεν καταβληθεί το χαρτόσημο, δηλαδή το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, η εκχώρηση δεν θα προχωρήσει και το Δημόσιο δεν θα... αναλάβει τον Ψωμιάδη. Είναι φανερό πως υπάρχει αμετακίνητη στάση του γενικού γραμματέα Χάρη Θεοχάρη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο είναι νομικό και αδιαπραγμάτευτο.
Οι επαφές των δύο πλευρών, βέβαια, θα συνεχιστούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα επεκταθούν και σε άλλα κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών. Στην Ενωση ψάχνουν απεγνωσμένα να βρεθεί τρόπος και να δοθεί οριστική λύση, προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος".

Keywords
Τυχαία Θέματα