Oι πωλήσεις και ο Μαύρος

10:03 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Δηλώσεις του Θωμά Μαύρου φιλοξενεί η εφημερίδα, με τον Θωμά να τονίζει πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την προσπάθειά του ως το τέλος Αυγούστου και έπειτα να γίνει το "ταμείο". Από εκεί και πέρα κεντρικό θέμα είναι η περίπτωση Λεονάρντο, αλλά και η προσφυγή του Αργυρίου:
"Ο Λεονάρντο ασκεί πιέσεις στην ΑΕΚ για να πάρει μεταγραφή στην Νταεγκού FC, ωστόσο η διοίκηση δεν ικανοποιείται από την πρόταση 150.000 ευρώ για δανεισμό και οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ που κάνουν οι Κορεάτες. Θα τον παραχωρούσε με «ενοίκιο» 500.000

ευρώ κι άλλα τόσα για οψιόν αγοράς ή έστω 300.000... μπροστά και 600.000 ευρώ μετά. Ο Βραζιλιάνος φέρεται διατεθειμένος ακόμη και να παίξει το χαρτί της προσφυγής για να πιέσει καταστάσεις, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ αν φτάσει σε αυτό το σημείο η υπόθεση, θα του καταβάλει 150.000 ευρώ για να χάσει το δικαίωμα προσφυγής. Όσον αφορά στις φήμες πως η Αλ Κορ του Κατάρ, που ανέλαβε πρόσφατα ο Λάζλο Μπόλονι, έκανε πρόταση 1 εκατ. ευρώ για τον Λεονάρντο, δεν επαληθεύονται", αναφέρει η εφημερίδα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τις κινήσεις του Θωμά Μαύρου προβάλλει η εφημερίδα η οποία γράφει σχετικά: "Καθοριστική επαφές χθες με πολύ φίλο του, επιχειρηματία, από τον οποίο περιμένει άμεσα σημαντική οικονομική ανάσα. Σήμερα ή αύριο η συνάντηση και με τον Πέτρο Παππά. Ο Μαύρος δεν θα κάνει καμία κίνηση για διοικητικές αλλαγές, αν δεν πετύχει πρώτα η προσπάθειά του για τη σωτηρία της Ένωσης. Αισιόδοξος, αλλά "σφίγγα" για το χθεσινό ραντεβού ο ηγέτης της ΑΕΚ". Στο θέμα Λεονάρντο η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει πως θα είναι κανονικά τη Δευτέρα στα Σπάτα ο Βραζιλιάνος για να προσθέσει: "Καμία απειλή για προσφυγή αν δεν γίνει η μεταγραφή του στην Κορεάτικη ομάδα που τον έχει ζητήσει. Καλύτερη πρόταση και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ, περιμένει ο Βραζιλιάνος".

GOAL

Με τον Γρηγόρη Μάκο ασχολείται κυρίως η εφημερίδα, τονίζοντας πως ο παίκτης είναι σε μεταγραφή του, με τη Μόναχο 1860 να αποτελεί αυτή την ώρα το φαβορί για την απόκτησή του. "Ο Μάκος έχει ήδη στα χέρια του επίσηµη πρόταση από τη Μόναχο 1860 την οποία πιθανότητα θα αποδεχθεί καθώς είναι σηµαντικό κίνητρο γι' αυτόν ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της οµάδας Ράινερ Μάουρερ. Παράλληλα, έχει προτάσεις και από δύο ιταλικούς συλλόγους (ένας εξ αυτών είναι η Τζένοα) και εντός των προσεχών ωρών αναµένεται να αποφασίσει σε ποιον σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του, µε το Μόναχο πάντως να φαντάζει πιθανότερος προορισµός", γράφει σχετικά το Goal.

Keywords
Τυχαία Θέματα