Tελείωνει η μεταγραφή του Μάκου

09:52 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν αποκλείεται στην πρώτη της ΑΕΚ τη Δευτέρα, ο Γρηγόρης Μάκος να μην είναι "παρών". Αν όλα πάνε βάση προγραμματισμού ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση και θα οδεύει (πιθανόν) για τη Γερμανία και τη Μόναχο 1860, η οποία φαντάζει και το φαβορί να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Goal "Ο Μάκος έχει ήδη στα χέρια του επίσηµη πρόταση από τη Μόναχο 1860 την οποία

πιθανότητα θα αποδεχθεί καθώς είναι σηµαντικό κίνητρο γι' αυτόν ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της οµάδας Ράινερ Μάουρερ. Παράλληλα, έχει προτάσεις και από δύο ιταλικούς συλλόγους (ένας εξ αυτών είναι η Τζένοα) και εντός των προσεχών ωρών αναµένεται να αποφασίσει σε ποιον σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του, µε το Μόναχο πάντως να φαντάζει πιθανότερος προορισµός".
Η εφημερίδα επίσης αναφέρει "...αρνήθηκε και τον διακανονισµό που του πρότεινε η ΑΕΚ για την αποπληρωµή των δεδουλευµένων του. Οχι επειδή προτίθεται να αποχωρήσει καταθέτοντας προσφυγή, αλλά στη λογική πως ούτως ή άλλως θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο και αυτό που επί της ουσίας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσει ένα ποσό για τα ταµεία της Ενωσης από την πώλησή του". Ίσως, επειδή δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα χρήματα που του οφείλει η ΑΕΚ, η ΠΑΕ έδινε χθες πως ο Μάκος ήταν μέσα στους παίκτες που δέχθηκαν διακανονισμό των οφειλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα