Πουλάει Μάκο...

09:02 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πράγματα όσον αφορά το ρόστερ θα ξεκαθαρίσει με την έλευση του νέου προπονητή. Ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Θωμάς Μαύρος έχει στο μυαλό του πολλά πράγματα σχετικά με τη διαμόρφωσή του. Η ΑΕΚ εν τω μεταξύ είναι αναγκασμένη να πουλήσει κάποιους παίκτες της προκειμένου να βάλει άμεσα ρευστό στα ταμεία της. Ο Μαύρος το γνωρίζει αυτό και όπως αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πωληθεί ο Γρηγόρης Μάκος. Αντίθετα θα επιθυμούσε να μείνουν στο ρόστερ ο Λεονάρντο με τον Κλωναρίδη. Οι τρεις αυτοί παίκτες με τα μέχρι...

προχθές δεδομένα κι εφόσον έφτανε στα γραφεία της ΑΕΚ μία πρόταση συμφέρουσα θα έλεγαν αμέσως "αντίο". Τώρα, με την είσοδο του Μαύρου, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν.
Για τον Μάκο, ο Θωμάς, δεν έχει πρόβλημα να πουληθεί, ενώ για τους Λεονάρντο και Κλωναρίδη εκτιμά πως μπορούν και πρέπει να προσφέρουν πολλά τη νέα σεζόν.
Εν τω μεταξύ η SportDay γράφει για τον Μάκο "το ενδιαφέρον της Μόναχο 1860 για την απόκτησή του παραμένει ζωηρό, ενώ λέγεται πως τον έχουν παρακολουθήσει ακόμη άλλες δύο γερμανικές ομάδες, η Άουγκσμπουργκ και η Γκρόιτερ Φιρτ".
Παράλληλα, όμως η εφημερίδα αποκαλύπτει πρόταση της Λιλ προς την ΑΕΚ για τον Κλωναρίδη προ 2 εβδομάδων που όμως απορρίφθηκε καθώς άγγιζε μόλις τις 600.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα