O Koντοές και οι μεταγραφές

09:46 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για... μισή ενδεκάδα μεταγραφών, γράφει η εφημερίδα ότι χρειάζεται η ΑΕΚ, κάτι που συμφώνησαν οι Τσιάρτας - Βλάχος. Το Goal τονίζει πως "εκτός από κόφτη στην ΑΕΚ θα κινηθούν και για αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ και ακραίους. Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης και Γιαννιώτας σε πρώτο πλάνο, ενώ προτάθηκε και ο 33χρονος μέσος της Παρτιζάν, Βούκιτς".

Χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει: "Το όνομα του Μητρόπουλου βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της Ενωσης και θα υπάρξει νέα προσπάθεια για την απόκτησή του, είτε μέσω Φωτίου είτε και διά της κανονικής οδού. Στην ΑΕΚ πάντως εκτιμούν πως παραμένει ακόμα ανοιχτό το θέμα του Ελληνοελβετού επιχειρηματία και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Αλλωστε, παρά τις αρνητικές τοποθετήσεις της πλευράς του Παναιτωλικού, είναι σαφές πως ο παίκτης θέλει να παίξει στην ΑΕΚ και μπορεί να πιέσει για να υπάρξουν εξελίξεις, έστω και λίγο πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπήρξαν σενάρια για τους Μακρή και Πλιάτσικα. Για τον 28χρονο χαφ του Ατρόμητου, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ανόρθωση και φέτος επέστρεψε αλλά δεν υπολογίζεται, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Ο Πλιάτσικας από την άλλη είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν, μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Σάλκε, αλλά δεν φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Η απόφαση για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη οριστικοποιήθηκε έπειτα από τη χθεσινή σύσκεψη στην ΑΕΚ. Ωστόσο, παρά την πρόθεση να αποκτηθεί ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, ζήτημα αποτελεί το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Ο Κουτσιανικούλης έχει βασιλικό συμβόλαιο με απολαβές 180.000 ευρώ στον Εργοτέλη. Χρήματα που ούτε καν μπορεί να συζητήσει με την ΑΕΚ. Στην Ενωση συζητούν την προοπτική απόκτησής του με μικρό πάγιο συμβόλαιο, αλλά με μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Στο τραπέζι έπεσε η ιδέα και του δανεισμού του παίκτη από την ομάδα της Κρήτης, ενδεχομένως με τον Εργοτέλη να αναλαμβάνει μέρος του συμβολαίου (ή να παραιτείται ο παίκτης των δικαιωμάτων). Στην ΑΕΚ θέλουν τον Κουτσιανικούλη, υπάρχει συμφωνία μαζί του για συνεργασία σε προφορικό επίπεδο, οπότε εάν βρεθούν λύσεις στο οικονομικό θα φορέσει πλέον άλλη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στη συνάντηση που υπήρξε το απόγευμα μεταξύ των "κιτρινόμαυρων" παραγόντων, υπήρξε ενημέρωση και για τις προσπάθειες απόκτησης παικτών μέσω του Ελληνοελβετού Αλκη Φωτίου. Στην ΑΕΚ υπάρχει ακόμα πεποίθηση πως μπορεί να υπάρξει εξέλιξη μέσω αυτής της διαδικασίας. Βέβαια, φαίνεται πως ο παίκτης τον οποίο θα στοχεύσει πλέον η Ενωση (και μέσω αυτής ο Φωτίου) είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 19χρονος επιθετικός ταιριάζει στο προφίλ που θέλει η ΑΕΚ, καθώς και ταλαντούχος είναι και παραστάσεις διαθέτει από τις 19 συμμετοχές που έκανε πέρυσι με τον Αρη και στα άκρα της επίθεσης αγωνίζεται όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Η ρήτρα είναι στις 150.000 και περιμένουν να καλυφθεί από τον Φωτίου".

SPORTDAY

Mε το θέμα Κοντοέ ασχολείται η εφημερίδα στην κεντρική της

Keywords
Τυχαία Θέματα