Κοντρέρας: Άλλαξαν τα δεδομένα

09:21 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει καταθέσει νέα πρόταση στην Κόλο Κόλο για τον Πάμπλο Κοντρέρας με τον Χιλιανό κεντρικό αμυντικό να επιβεβαιώνει την αλλαγή των δεδομένων και να αποκαλύπτει πως οι δυο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Σε δηλώσεις του σε Μέσα της Χιλής, ο Κοντρέρας τόνισε: "Τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Πρόθεση μου ήταν να μείνω στην Κόλο Κόλο,

αλλά φαίνεται πως οι δυο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα για την Κόλο Κόλο και για μένα. Η ομάδα μου με παραχωρεί και αυτό είναι πολύ σπάνιο για παίκτες της ηλικίας μου. Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για εμένα. Είμαι αρχηγός της Κόλο Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο Κόλο θα έχει κέρδος. Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα".
Σύμφωνα με τα Μέσα της Χιλής, ο Κοντρέρας αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ενώ η Κόλο Κόλο θα εισπράξει περίπου 200.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα