MVP o Χατζηπαραδείσης

19:04 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

«Το ball boy που έγινε MVP...". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο κείμενο που αφορά τον MVP ΟΠΑΠ της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague κι ο οποίος είναι ο Χρήστος Χατζηπαραδείσης του Ηρακλή. Ο νεαρός κεντρικός των κυανόλευκων ήταν από τους κορυφαίους στη πρώτη νίκη των περσινών νταμπλούχων, έχοντας 6/7 επιθέσεις

και 4 μπλοκ απέναντι στον αήττητο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
«Για μένα αυτή η διάκριση είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη... Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, τόσο η ομάδα όσο κι εγώ, αλλά στο παιχνίδι με τον Εθνικό θεωρώ ότι βγάλαμε σε ένα μεγάλο βαθμό το πραγματικό μας πρόσωπο κι αυτό βοήθησε κι εμένα να έχω καλή παρουσία σε επίθεση και μπλοκ», είπε ο 20άχρονος άσος ο οποίος τον Μάιο του 2007 ήταν ένα από τα ball boy του τελευταίου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Μίκρας (στη φωτογραφία με τον Μάρκους Νίλσον μετά το τέλος του αγώνα).
«Έχω παρακολουθήσει αρκετές από τις μεγάλες στιγμές του Ηρακλή, αφού στην ομάδα αυτή ξεκίνησα ως παμπαίδας. Στο δικό μου το μυαλό ο Ηρακλής θέλω να είναι πάντα πρωταγωνιστής και σίγουρα ονειρεύομαι κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ να συμμετάσχουμε ξανά σε φάιναλ φορ και να διεκδικούμε τίτλους, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το σήμερα και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε αγωνιστικά και βαθμολογικά».
Έχοντας περάσει από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η ομάδα του χωριού του Δόξα Δρυμού έχασε ένα φέρελπι ποδοσφαιριστή, αφού η ενασχόληση της αδερφής του Ιφιγένειας με το βόλεϊ τον έμπλεξε κι αυτόν με το φιλέ.
«Είχα πάει σε μια γιορτή, μου άρεσε, κόλλησα το μικρόβιο και ξεκίνησα από τους παμπαίδες του Ηρακλή. Κι επειδή ήμουν ψηλός για την ηλικία μου κατευθείαν με έβαλαν κεντρικό. Κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω ακραίος, αλλά πλέον δεν αλλάζω τη θέση μου», λέει ο 20άχρονος άσος ο οποίος δηλώνει τυχερός που έχει ως προπονητή το ίνδαλμα του Αντρέι Κράβαρικ.
«Ήταν το πρότυπο μου, αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του κι είναι πολύ σημαντικό το ότι έχω έναν τέτοιο προπονητή. Μου δίνει συμβουλές, μου μιλάει συνέχεια και προσπαθώ να αφομοιώσω ότι μου λέει», παραδέχεται ενώ δείχνει αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια του Ηρακλή στη Volleyleague.
«Στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας, αλλά κάποια ξεσπάσματα. Με τον Εθνικό όμως, περιορίσαμε τα λάθη μας, δεν χάσαμε τόσα πολλά σερβίς και γενικά κάναμε καλή εμφάνιση. Αυτό που βοήθησε ήταν ότι το λέγαμε και το είδαμε πράγματι σαν τελικό και ήμασταν συγκεντρωμένοι από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο», είπε χαρακτηριστικά ενώ για τη δική του παρουσία στην ομάδα παραδέχθηκε ότι: «Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Χάρηκα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος».
Εξάλλου ως υποψήφιος Μηχανολόγος - Μηχανικός (στο Αριστοτέλειο) ξέρει ότι πρέπει σε όλα τα πράγματα να υπάρχουν καλές βάσεις...
«Έτσι είναι. Πρέπει μάλιστα να δείχνει και χαρακτήρα, όπως μας έλεγε κι ο προπονητής μας. ‘Πρέπει να μου δείχνετα
Keywords
Τυχαία Θέματα