Koυνάει σεντόνι η Μίλαν

23:46 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΛΑΤΣΙΟ: 3-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Με τριάρα φιλοδώρησε τη Λάτσιο η Μίλαν και την πέρασε στη βαθμολογία, αποκτώντας έτσι προβάδισμα στο κόλπο της τριάδας.

Στο 3ο λεπτό ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Μοντολίβο ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπιάβα έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πατσίνι. Στο 5' η κεφαλιά του Φλοκάρι απομακρύνθηκε από τον Αμπιάτι, ενώ στο 16' η Λάτσιο έχασε με κόκκινη τον Καντρέβα. Έτσι η Μίλαν πίεσε και έφτασε στο γκολ

στο 40'. Ο Αμπάτε έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αμπάτε βρήκε λανθασμένα την μπάλα καιο Πατσίνι από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα οι «ροσονέρι» πέτυχαν αι 2ο γκολ στο 44' με κοντινή προβολή του Μπόατενγκ μετά από επέμβαση του Μαρκετ σε κεφαλιά του Πατσίνι.

Στο 56' ο Αμπιάτι απέκρουσε δύσκολα ένα σουτ του Ερνάνες, αλλά στο 59' ο Πατσίνι έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ράντου και κατέληξε στα δίχτυα του Μαρκέτι για 3η φορά. Στο 69' το σουτ του Ελ Σααραουί πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 85' ο Νιάνγκ σημάδεψε το δοκάρι του Μαρκέτι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα (46' Τζακάρντο), Γέπες, Ντε Σίλιο, Αμπροζίνι, Φλαμινί, Μοντολίβο, Μπόατενγκ (78' Ρομπίνιο), Ελ Σααραουί, Πατσίνι (68' Νιάνγκ)

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ράντου, Μπιάβα, Ντίας, Περεϊρίνια (46' Τσάνα), Γκονζάλες, Ερνάνες (70' Έντερσον), Καντρέβα, Λεντέσμα, Λούλιτς, Φλοκάρι (78' Σαχά)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα