Copa del... Real(VIDEO)

00:32 17/4/2014 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Η Ρεάλ χτύπησε στην ταχύτητα τη Μπαρτσελόνα και με πρωταγωνιστές τους Μπέιλ και Ντι Μαρία πήρε το κύπελλο επικρατώντας με 2-1. Κακή και πάλι αμυντικά η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να επιμένει στις μέτριες εμφανίσεις. Από την

άλλη η Ρέαλ παρότι έλειπε ο Ρονάλντο έπαιξε εξαιρετικά και πήρε δίκαια την κούπα.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν καλύτερα στο ματς. Απείλησαν στο 5' λεπτό με τον Μπέιλ και δύο λεπτά μετά και πάλι ο Ουαλός ήταν ο πρωταγωνιστής με τον Μασεράνο να κόβει σωτήρια. Στο 11' όμως οι παίκτες της Ρεάλ έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ντι Μαρία να ξεκινά από οριακή θέση να κινείται ωραία και με σουτ να κάνει το 1-0. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό με μοναδική φάση το σουτ του Μέσι στο 41' που έφυγε μόλις άουτ.

Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέιλ να κάνει φανταστική ενέργεια αλλά να τελειώνει άσχημα. Στο 54' ο Ουαλός είχε ένα πολύ καλό σουτ. Οκτώ λεπτά μετά ο Μπενζεμά πήρε την μπάλα μετά το λάθος του Μπουσκέτς όμως το πλασέ του κόντραρε. Στο 65' ο Μπάρτρα έκανε ένα μακρινό σουτ με τον Κασίγιας να διώχνει ενώ στο επόμενο λεπτό η Ρεάλ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Μπενζεμά και επέμβαση του Πίντο που άλλαξε πορεία στην μπάλα. Τελικά στο 68' ήρθε η ισοφάριση για την Μπαρτσελόνα χάρη στην εντυπωσιακή κεφαλιά του Μπάρτρα. Η Ρεάλ είχε δεύτερο δοκάρι στο 81' μετά από τρομερό σουτ του Μόντριτς και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε με τον Μπέιλ. Ο Ουαλός με τρομερή κούρσα από το κέντρο πέρασε σαν σταματημένο τον Μπάρτρα και με πλασέ έκανε το 1-2. Οι Καταλανοί είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν αλλά στο 89' ο Νεϊμάρ ανενόχλητος από ιδανική θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Μασεράνο, Μπάρτρα, Άλμπα (46'Αντριάνο), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγας (60'Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Κοεντράο, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ίσκο (89'Κασεμίρο), Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά (90'Βαράν).

Keywords
Τυχαία Θέματα