«16 εμείς, 11 η Μπαρτσελόνα»

13:07 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, η Αλ Σαντ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τον προπονητή της ομάδας, Χόρχε Φοσάτι να απευθύνει έκκληση στην FIFA να του επιτρέψει να παίξει με 16 ποδοσφαιριστές καθώς, όπως εκτιμά, μόνο έτσι θα μπορέσει να κοντράρει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Αλ Σαντ τόνισε: "Φυσικά και έχω πλάνο. Απευθύνω έκκληση στην FIFA να μας επιτρέψει να

χρησιμοποιήσουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα. Εάν αποδεχθούν το αίτημα μου και μας αφήσουν να παίξουμε με 15-16 παίκτες, τότε, ίσως να έχουμε μια ευκαιρία να αντισταθούμε".

Από την μεριά των παικτών της Αλ Σαντ, δηλώσεις έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Αμπντούλα Κόνι, ο οποίος τόνισε: "Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Εάν δεν μπορεί να τους νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, τότε πείτε μου πώς θα μπορούσαμε εμείς. Η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη. Είναι αδύνατο να μπορέσεις να προβλέψεις τι θα κάνει στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα