«Ρόστερ και κλίμα θα δώσουν το πρωτάθλημα»

12:07 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από 12 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός μετράει ήδη 9 χαμένους βαθμούς, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, με τον Βασίλη Τοροσίδη να εκτιμά πως το ρόστερ και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια θα αποδειχτούν αρκετά για να μπορέσει αυτός και οι συμπαίκτες του να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κέρκυρας

τόνισε: "Είδαμε στον αγώνα που παίξαμε πως χρησιμοποιήθηκαν 7-8 ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί και πόσο βοήθησαν. Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και μετράει το κλίμα. Νομίζω ότι στο τέλος θα μας δώσουν το πρωτάθλημα αυτά. Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό".

Για την έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ο Τοροσίδης δήλωσε: "Η δουλειά συνεχίζεται και νομίζω ότι από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής είχαμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα".

Αναφερόμενος στην διακοπή του πρωταθλήματος, ο διεθνής μπακ τόνισε: "Είναι πολύ ευεργετικό ότι δεν θα έχουμε την πίεση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι ότι υπάρχει και ένα διάλλειμα για να ξεκουραστούμε όλοι οι παίκτες, αλλά να επιστρέψουν 100% έτοιμοι οι τραυματίες. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και χρειαζόμαστε όλοι".

Όσο για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τοροσίδης δήλωσε: "Δεν θα πω το πόση στεναχώρια μας έμεινε από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του. Με πείσμα ξεκινήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι θα συνεχίσουμε και στο Europa League".

Τέλος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Τοροσίδης δήλωσε: "Έχω ακόμα 1.5 χρόνο συμβόλαιο και δεν έχει γίνει κουβέντα για κάτι παραπάνω. Βλέποντας και κάνοντας. Έχουμε χρόνο για αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα