Ο Τσίπρας θα μας... δήμευε τις καταθέσεις, είπατε;

Θυμάμαι ακόμα το χαμό που είχε γίνει με τον Γλέζο προεκλογικά, όταν τόλμησε να πει κάτι για φορολόγηση των καταθέσεων. Πέσαν να τον φάνε τον άνθρωπο. Και τι δεν είπαν για την περίπτωση που νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ: για δημευσεις καταθέσεων, για επέλαση του κομμουνισμού, για κατάσχεση περιουσιών, μόνο ότι θα μας πάρουν τις γυναίκες οι αριστεροί, αν κυβερνήσουν, δεν είπαν!

Και να σου αδελφέ μου γίνανε όλα, όπως τα είπαν: και δημευσεις καταθέσεων έχουμε και άγρια φορολόγηση στους πιο αδύναμους και εξευτελισμό των περιουσιών και
συνεχή αβεβαιότητα, με μόνιμες απειλές για το μέλλον, που σου διαλύουν την ψυχολογία και σου τσακίζουν την αξιοπρέπεια, έχουμε. Με μια διαφορά: όλα αυτά δεν τα έφεραν η αριστερά, ο Τσίπρας και ο Γλέζος. Τα έφεραν και ποιος ξέρει πόσα άλλα θα φέρουν οι νεοφιλελεύθεροι, οι κεντρώοι, οι ευρωλάγνοι, οι δήθεν σωτήρες.
Ολα όσα είπαν ότι θα μας προκαλούσε μια αριστερή, αντιμερκελική (αυτοί την έλεγαν αντιευρωπαϊκή, ταυτίζοντας την Ευρώπη με τη Γερμανία της Μέρκελ) κυβέρνηση, τα έφερε τελικά η "εθνοσωτήριος" -τρομάρα μας - κυβέρνηση του μνημονίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα