Ζωντανή με Αντριάν η Ατλέτικο

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Αλμπαθέτε, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους «16» του κυπέλλου Ισπανίας στον επαναληπτικό.


Τον… χάρο με τα μάτια είδε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Παμπεγιόν Ουνιβερσιτάριο» όπου αντιμετώπισε την Αλμπαθέτε για την φάση των «32» του Κόπα Ντελ Ρέι.

Η ομάδα της 2ης κατηγορίας, επικράτησε 2-1 και έχει προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο η Ατλέτικο με το τέρμα του Αντριάν στο 70’ κατάφερε να μειώσει και να μείνει ζωντανή στη «μάχη»

της πρόκρισης.

Ο Καγιέ στο 31’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζούρδο να κάνει το 2-0 στο 62’. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Νούνιιες στο 50’ και ο Ντομίνγκεζ στο 60’ για την Ατλέτικο.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: Κάμπος (81' Ανιόν), Καντέλα (74' Ραμόν), Καστίγιο, Σανταμαρία, Ζούρδο, Ρότσα, Νούνιες, Αντριά, Τετέ, Καγιέ, Κούρτο (57' Κολοράδο).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ασένχο, Μανκίγιο (68' Μιράντα), Λόπες, Ντομίνγκες, Πουλίδο, Χουανφράν, Ασουνσάο, Κόκε, Αντριάν, Σάλβιο, Πίτσι (68' Πέδρο Μάρτιν).

Keywords
Τυχαία Θέματα