Ζήτησε βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας ο Σάντος

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών σε ό,τι αφορά στο τελείωμα των φάσεων επέστησε, σε ομιλία του προς τους παίκτες, ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ζήτησε να είναι πιο προσεκτικοί στη δημιουργία και να κυνηγήσουν περισσότερο το γκολ...

Ο Φερνάντο Σάντος θεωρεί – και όχι άδικα – ότι το δυνατό του... χαρτί είναι η άμυνα. Επόμενο ήταν, λοιπόν, να ζητήσει από τους διεθνείς να κάνουν ότι περνάει από το... πόδι τους, προκειμένου η Εθνική να παρουσιαστεί καλύτερη στο Euro

στη δημιουργία και στο τελείωμα των φάσεων.

«Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία», είπε, μεταξύ άλλων, στους διεθνείς, σε ομιλία του στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή στην Αυστρία.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, αλλά και τα... γκάζια που έχωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης στους επιθετικούς, φαίνεται ότι το εν λόγω θέμα απασχολεί ιδιαίτερα τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ενόψει της έναρξης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Λογικά, τις επόμενες μέρες ο Φερνάντο Σάντος θα ρίξει περισσότερο το βάρος σε ασκήσεις τακτικής που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία, την ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα