Στους Μινεσότα Ουάιλντ ο Mikael Granlund

Τον Φινλανδό επιθετικό, Mikael Granlund, απέκτησαν οι Μινεσότα Ουάιλντ και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Το 2010 είχε επιλεχθεί στην ένατη θέση του ντραφτ και φέτος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, αφού ο 20άχρονος επιθετικός πέτυχε είκοσι γκολ σε 45 ματς με την HIFK Helskinki το 2011-12. Προφανώς ο χαρισματικός αθλητής αποτελεί σημαντικότατη

ενίσχυση για τους «τρελούς».

Πρώτο βήμα για παραμονή των Κογιότες στο Φίνιξ

Ο Δήμος του Γκλεντέιλ ενέκρινε με ψήφους 4-3 την πρόταση νέας ενοικίασης του Jobing.com Arena από τον Greg Jamison. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο των Σαν Χοσέ Σαρκς, ο οποίος θα γίνει επίσημα νέος ιδιοκτήτης των «λύκων», αν εξασφαλίσει το κλειστό της πόλης. Η πρότασή του προβλέπει πληρωμή 17 εκατομμυρίων δολαρίων στον Δήμο.

Παράπονα των «λύκων»

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το νικητήριο γκολ του Dustin Penner, που απέκλεισε τους Κογιότες από τη συνέχεια της postseason, o Michal Rozsival αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο. Οι διαιτητές δεν τιμώρησαν τον αρχηγό των Λος Άντζελες Κινγκς, Dustin Brown, και ακολούθησε το καταλυτικό τέρμα. Πλέον εκφράζονται διαμαρτυρίες των «λύκων» για την επίμαχη φάση, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης.

Περιμένουν οι Κινγκς

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Έτσι οι «βασιλιάδες» επέστρεψαν ύστερα από 19 χρόνια στους τελικούς του Stanley Cup. Πλέον περιμένουν τον νικητή της άλλης ημιτελικής σειράς, ανάμεσα σε Νιου Γιορκ Ρέιντζερς και Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, η οποία είναι στο 2-2.

Ανανέωση σε Vigneault

Για δύο ακόμα χρόνια θα συνεχίσει ο Alain Vigneault στη θέση του προπονητή των Βανκούβερ Κανάκς. Άλλωστε η διοίκηση του καναδικού συλλόγου είχε αποκαλύψει την πρόθεσή της περί διατήρησης του τωρινού κόουτς της ομάδας, αν και αυτή αποκλείστηκε πρόωρα από τα φετινά playoffs.

Τριετές συμβόλαιο σε Dorsett

Οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς ανανέωσαν για τρία ακόμα χρόνια του συμβόλαιο του δεξιού επιθετικού, Derek Dorsett. Ο 25χρονος Καναδός ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με δώδεκα γκολ, οκτώ ασίστ και 235 λεπτά ποινής, ενώ έχει 24 γκολ, 32 ασίστ και 674 λεπτά ποινής σε 256 παιχνίδια, κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα