Ζιώγας: «Η ΑΕΛ αδικήθηκε ξανά»

Πολλά τα παράπονα του Μιχάλη Ζιώγα από τη διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας σημείωσε μετά την ήττα (1-0) από την Καλλιθέα: «Θέλαμε σήμερα να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Είχαμε πει στο ξενοδοχείο ότι αν θα κινδυνέψουμε από αυτή την ομάδα θα είναι μόνο από στημένη φάση.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου: «Είσαστε καλύτεροι, δεν έχουμε απειληθεί και αυτό το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε είναι τα στημένα. Επίσης είπα στους παίκτες ότι θα πρέπει να σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα γιατί παίρνοντας σήμερα ένα βαθμό μαθηματικά θα είχαμε

εξασφαλίσει την παραμονή μας. Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά δυστυχώς, όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλαμε σίγουρα ένα βαθμό.

Λυπάμαι για αυτά που έγιναν στο τέλος. Δε θέλω να μιλήσω αναλυτικά για τη διαιτησία αλλά για μία ακόμη φορά αδίκησε την ομάδα μου. Χρειάζεται από εδώ και πέρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο και να διορθώσουμε τα λάθη μας εν όψει του επόμενο αγώνα με τον Θρασύβουλο».

Ο Κώστας Πηλαδάκης μετά από δύο μήνες ήρθε στην Λάρισα. Μιλήσατε μαζί του; Θα είστε και του χρόνου προπονητής στην ΑΕΛ διότι σε μια εβδομάδα τελειώνει το πρωτάθλημα.

«Βεβαίως και μίλησα μαζί του. Από εκεί και πέρα εάν θα μιλήσω με τον κ. Πηλαδάκη θα μιλήσω μόνο για αυτό το θέμα; Υπάρχουν και άλλα θέματα που αυτή τη στιγμή είναι πολύ σοβαρά. Είναι και αυτό ένα θέμα συζήτησης αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο. Εγώ ξέρω τι συζητήσαμε αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος αυτή τη στιγμή να σας πω τι ακριβώς είπαμε, από τη στιγμή που επίσημα η διοίκηση δεν έχει τοποθετηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα