Ζευγώλης: «Ξεχωριστό παιχνίδι»

Με στόχο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Άρη των Νίκου Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Αθηναϊκός υποδέχεται αύριο (05/11, 16.00) στο κλειστό της Εργάνης, τον Κρόνο.

Με νίκη το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη θα ισοφαρίσει το μοναδικό σερί νικών του Άρη, ο οποίος είχε πετύχει 80 συνεχόμενες από το 1985 ως το 1988! Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, στο μεθεπόμενο ματς με την ΦΕΑ, ο Αθηναϊκός θα επιχειρήσει να τον ξεπεράσει και να γράψει ιστορία παίρνοντας το απίστευτο ρεκόρ στα χέρια της!

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε αναλυτικά: «Είναι

μια εξαιρετικά ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα μας ο αγώνας με τον Κρόνο, αφού με πιθανή νίκη θα ισοφαρίσουμε το σερί νικών της αντρικής ομάδας του Άρη. Το γεγονός αυτό κάνει ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι, που όμως θα το αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίσαμε και όσα προηγήθηκαν. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση.

Ελπίζω ο κόσμος να δώσει το παρών στο κλειστό της Εργάνης και να στηρίξουν τα κορίτσια στην προσπάθειά τους. Όσον αφορά στις απουσίες, δεν θα αγωνιστεί η Βλάχου, θα προφυλάξουμε επίσης την Χάιντι, ενώ θα παίξουμε και χωρίς την Σωτηρίου, η οποία παραχωρήθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα της στην Σαραγόσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα