«Από άνοδος μέχρι διάλυση για Καστοριά»

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την φετινή πορεία της Καστοριάς άφησε ο Αχιλλέας Σταμούλης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (3/11) ζητώντας την στήριξη του κόσμου.

Ο πρόεδρος των «γουναράδων» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βοηθήσουν, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Στα γραφεία του Α.Γ.Σ. Καστοριάς επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου 17 η διοίκηση της Καστοριάς

παρέθεσε ανοικτή Συνέντευξη Τύπου. Στο πάνελ βρέθηκαν οι κ. κ. Γιάννης Κογιόπουλος, Νίκος Καλλίνικος και οι αρχηγοί, Αλέκος Παπαδόπουλος, Διονύσης Λίτσκας και Βασίλης Δημητριάδης. Μεγάλος απών ήταν ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μιχάλτσης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, Αχιλλέας Σταμούλης, λέγοντας: «Φέτος όλα είναι πιθανά. Από άνοδος μέχρι και διάλυση! Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο. Ξεκινάμε μια καινούργια αρχή. Με νέους παίκτες, αλλά με τους ίδιους στόχους. Τα πράγματα είναι πέρα για πέρα δύσκολα και όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Η διοίκηση είναι απογοητευμένη από τον κόσμο, όμως πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει φέτος κάλλιστα και να έρθει κοντά μας και να μας "αγκαλιάσει". Δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, ωστόσο όλα είναι πιθανά, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν δεσμεύομαι για τίποτα. Μπορούμε να πάρουμε άνοδο ή να φτάσουμε στην διάλυση! Δεν μπορώ να δίνω απαντήσεις στα καφενεία. Όποιος θέλει και αγαπάει την ομάδα, να το δείξει έμπρακτα. Όχι με λόγια. Το κυριότερο το ξαναλέω είναι να έρθει κοντά μας ο κόσμος. Τον έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Άμα συνεχίσουμε χωρίς πόρους τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, από πολλές απόψεις. Θα φτάσουμε σε σημείο να τερματίσουμε στην Καστοριά. Είναι κρίμα να ασχολούνται καθημερινά μόνο πέντε άτομα. Πέρυσι διέλυσα την επιχείρηση μου, έβαλα λεφτά, αλλά ως εδώ. Δεν μπορώ να παίζω με την οικογένεια μου, δεν μου φταίει σε τίποτα».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος έριξε τα βέλη του στον Δήμο Καστοριάς, τονίζοντας: «Οι φορείς από πέρυσι απέχουν και δεν μας δίνουν καμία βοήθεια. Για παράδειγμα, ζητήσαμε λεωφορείο για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας και μας ζήτησαν 250 έως 300 ευρώ. Αυτά είναι ανήκουστα. Και με την δικαιολογία, ότι βάση νόμου δεν μπορούν να μετακινήσουν λεωφορείο. "Χτυπήσαμε" πόρτες για να μας βοηθήσει ο Δήμος και ο καθένας μας έλεγε, μιλήστε με αυτόν και με εκείνον. Θα ξανακάνουμε άλλη μια προσπάθεια, ελπίζω στο τέλος να μας βοηθήσουν. Γιατί πραγματικά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τις μετακινήσεις».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γιάννης Κογιόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Παρακολουθώ την Καστοριά πολλά χρόνια. Ήμουν διαιτητής και ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ, απλά ήρθα, διότι μου το ζήτησε ο πρόεδρος. Ήρθα για να κάνω το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι να φύγει αυτή η μιζέρια που "τρώει" την ομάδα καθημερινά».

Στη συνέχεια, μίλησε ο Νίκος Καλλίνικος, ο οποίος, αρκετά προβληματισμένος και απογοητευμένος έκανε και αυτός έκκληση στον κόσμο: «Κάνω έκκληση στον κόσμο της Καστοριάς να έρθει στον γήπεδο και να μας προσφέρει βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο. Τα έ

Keywords
Τυχαία Θέματα