Υπάρχει εξήγηση για όλα

Θυμάμαι τι ακριβώς έγραφα μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα... Ο Διαμαντίδης φυσικά ήταν το κεντρικό θέμα αλλά αμέσως πέρασα το στίγμα ότι υπάρχουν αρκετά θέματα στον Παναθηναϊκό.

Είχα τονίσει το πόσο έχει περιοριστεί το rotation και βέβαια μέσα σε όλα θα πρέπει να τοποθετήσουμε και την απίστευτη κούραση που έχουν οι παίκτες. Από το Μπάμπεργκ και μετά (με τόσες ώρες στο αεροδρόμιο, στον... αέρα και στην αναμονή), στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

και σε νέο- μακρινό κοπιαστικό ταξίδι στη Μάλαγα, ώστε να επιστρέψει η ομάδα την Παρασκευή το απόγευμα και να πετάξει ξανά στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου για την Καβάλα όπου έκανε ΜΙΑ προπόνηση... Υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη αντοχή, πνευματίκά και σωματικά.

Έγραφα λοιπόν (καθώς προτίμησα να αναφέρω ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και όχι να περιοριστώ στην... αποθέωση του μεγάλου Διαμαντίδη:

"Υπάρχουν τραυματισμοί/απουσίες (Τσαρτσαρής και Περπέρογλου) σε συνδυασμό με το ότι αρκετά στελέχη είναι ντεφορμέ αλλά και με την προσπάθεια αφομοίωσης της λειτουργίας της ομάδας από τα καινούργια πρόσωπα, που έχουν ως αποτέλεσμα να "φορτώνονται" με πολύ περισσότερο χρόνο λίγοι παίκτες: Όπως ο Διαμαντίδης και (κυρίως) ο Σάτο!

Το rotation έχει "μικρύνει" λοιπόν- κι αυτό το βλέπετε- και στην κρίσιμη στιγμή, στο κρίσιμο ματς (ήταν το κρισιμότερο απ' όσα έχει δώσει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός) ο αρχηγός "χτύπησε" με 7/11 τρίποντα και 2/2 στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα. Είναι ο ηγέτης που σηκώνει στις πλάτες του μιά τεράστια ομάδα σ' ένα δύσκολο όσο και καθοριστικό σημείο της σεζόν".

Υπάρχει λοιπόν εξήγηση για την ήττα στην Καβάλα... Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το αποτέλεσμα αυτό ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙ το παραμικρό από τον Παναθηναϊκό. Ούτε τίτλο έκρινε, ούτε τίποτα. Αντιθέτως χτύπησε συναγερμό για τη συνέχεια.

Αυτά, προς το παρόν

Keywords
Τυχαία Θέματα