Ξεπέρασε θανατηφόρα ίωση ο Λα Μάρκους Όλντριτζ

05:22 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ίωση στο αίμα υπέστη ο Λα Μάρκους Όλντριτζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και έμεινε για 48 ώρες σε νοσοκομείο του Ντάλας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27/05) νοσηλεύτηκε ο απόφοιτος του Τέξας, αλλά η περιπέτειά του γνωστοποιήθηκε μία εβδομάδα αργότερα με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Μάλιστα αναφέρεται πως η ίωση θα μπορούσε να προκαλέσει θάνατο, αλλά τελικά ο Όλντιτζ διέφυγε τον κίνδυνο.

Τις τελευταίες μέρες αναρρώνει υπό τη θαλπωρή της οικογένειάς του στο Ντάλας. Όλα αυτά, ενώ διανύει τετράμηνη περίοδο αποθεραπείας από εγχείρηση στο πίσω μέρος δεξιού

ποδιού, η οποία προκάλεσε τον αποκλεισμό του από την προεπιλογή των Ηνωμένων Πολιτειών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων!

Στα θετικά είναι πως άρχισε να γυμνάζεται, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, ύστερα από το «νυστέρι». Είναι φανερό πως δεν ηττήθηκε ψυχολογικά από την ξαφνική και επικίνδυνη ασθένειά του. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο 26χρονος all-star έχει ταλαιπωρηθεί από καρδιακά προβλήματα.

«Στις 26 Μαΐου ανιχνεύθηκε ίωση στο αίμα μου. Αρρώστησα γρήγορα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Αρχικά νόμιζα πως επρόκειτο για κάποια τροφική δηλητηρίαση ή για γρίπη, αλλά είχα άδικο. Αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνος ιός, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε θανατηφόρος. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα σε όλη τη ζωή μου και πραγματικά φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς με υποστήριξε η οικογένειά μου, ενώ η ιατρική υποστήριξη ήταν βοηθητική. Πλέον το ξεπέρασα και νιώθω πολύ καλύτερα» έγραψε ο ίδιος ο Όλντριτζ σε επίσημο blog στην ιστοσελίδα των Μπλέιζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα