Ξεκίνησε ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Μουρίνιο και Βιλανόβα

17:57 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Τίτο Βιλανόβα τόνισε πως οι ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και με αγωνιά όλοι περιμένουν την απάντηση του Special One.

Μεγάλη αναμένεται η επόμενη χρονιά σχετικά με την κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρυσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε προσπαθήσει να βγάλει το μάτι του Τίτο Βιλανόβα και πλέον θα αντιμετωπίζει τον Ισπανό τεχνικό και στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς θα είναι ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα,

μιλώντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως οι ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και η κόντρα ανάμεσά τους, αναμένεται να πάρει σάρκα και όστα.

«Δεν μπορώ να γίνω ο προπονητής που κάθε εβδομάδα θα λέω ότι θέλω και να περιμένω την απάντηση από κάποιον. Στο τέλος, ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που ποτέ δεν μιλάει για ποδόσφαιρο, και αυτό δεν μας αρέσει», είπε αρχικά ο Τίτο Βιλανόβα.

«Οι ομάδες του Ζοσέ Μουρίνιο παίζουν με έξι ποδοσφαιριστές, οι τέσσερις είναι αμυντικοί και οι άλλοι δύο αμυντικά χαφ. Οι άλλοι τέσσερις είναι μπροστά τους και απλά περιμένουν. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον Μουρίνιο να παίξει πολύ καλά η ομάδα του», συνέχισε.

Στη συνέχεια, κατέκρινε το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον: «Δεν είναι καλό να γίνονται οι προπονητές πρωταγωνιστές. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω, είναι πως θέλει να τραβήξει την προσοχή όλων επειδή δεν έχει την εμπειρία που έχουν οι ποδοσφαιριστές τώρα. Θα ήθελε να είναι ποδοσφαιριστής κάποτε, αλλά αυτό δεν έγινε», κατέληξε ο Βιλανόβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα