Ξέφυγε με τεσσάρα η Γρανάδα!

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Ούτσε, η Γρανάδα διέλυσε 4-1 τη Σοσιεδάδ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ακόμα περισσότερο.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της έκανε η Γρανάδα η οποία στο «Καρμένες» επικράτησε της Σοσιεδάδ 4-1 και ξέφυγε στους πέντε βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και στο 10’ προηγήθηκαν με τέρμα του Γκονζάλεζ. Η απάντηση από τους νεοφώτιστους ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Στην επανάληψη ένα ξέσπασμα

της Γρανάδα, ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Ο Γιάρα στο 57’ ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Ούτσε στο 61’ να κάνει το 3-1 και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το παιχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε και πάλι από τον Ούτσε στο 87’ που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ινίγκο Λόπεζ (66’ Μάιντζ), Μπόρχα Γκάμεζ, Σικέιρα, Μικέλ Ρίκο, Φραν Ρίκο, Άμπελ Γκόμεζ, Κάρλος Μάρτινς (78’ Χάιμε), Γιάρα, Ιγκάλο (60’ Ούτσε)
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεζ, Μικέλ Γκονζάλεζ, Ινίγκο Μαρτίνεζ, Κανταμούρο, Μάρκελ, Αρανμπούρου (80’ Πάρδο), Πριέτο, Ιγιαραμέντι, Γκρίτσμαν (72’ Ιφράν), Αγκιρέτσε (67’ Βέλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα