Ξεφεύγει η Γρανάδα

14:57 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 4-1
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες
Σπουδαία νίκη πέτυχε η Γρανάδα με 4-1 επί της Σοσιεδάδ και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στα ματς και πέτυχαν από ένα γκολ μέσα στα 11 πρώτα λεπτά. Η Σοσιεδάδ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Μικέλ Γκονζάλες, μετά από λάθος του Ρομπέρτο, αλλά η Γρανάδα απάντησε στο επόμενο λεπτό κι έφερε το ματς

στα ίσια με τον Ινίγκο Λόπες.
Στο 20' ο Ινίγκο Λόπες κατάφερε να αστοχήσει από τα δύο μέτρα, ενώ στο 24' ο Μπράβο πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Ιγκαλό.
Η Σοσοσιεδάδ έμεινε με 10 παίκτες στο 4ο0ο λεπτό λόγω αποβολής το Ιλαραμεντι και από εκεί αι πέρα η Γρανάδ πίεσε κι έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 55'.
Ο Μπράβο δεν μπόρεσε να απομακρύνει σέντρα από τα αριστερά και ο Χάρα από κοντά έκανε το 2-1.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς στο 60', καθώς ο Μικέλ Ρϊκο ελευθέρωσε τον Ούτσε, που με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.
Στο 83ο λεπτό ο Μπράβο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ούτσε ενώ στο 86ο λεπτό η Γρανάδα έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σικέιρα, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ούτσε διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Σικέιρα, Νιόμ, Μπόρχα, Λόπες (65' Μάινθ), Γκόμες, Μάρτινς (76' Χάιμε), Φ.Ρίκο, Μ.Ρίκο, Ιγκαλό (59' Ούτσε), Χάρα.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Γκονζάλες, Μαρτίνες, Ι.Μαρτίνες, Καμαδούρο, Αρανμπούρου (79' Πάρδο), Πριέτο, Ιλαραμέντι, Μπεργκάρα, Γκριέζμαν (71' Ιφράν), Αγκιρέτσε (66' Βέλα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα