«Βράζουν» στον ΟΦΗ με τη διαιτησία

Με τους διαιτητές του εκτός έδρας αγώνα τους στο Λαύριο τα έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, καθώς θεωρούν πως καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί έμειναν με έντονα παράπονα από τους Δεσλή, Παντελίδη και Αναστόπουλο, οι οποίοι -όπως υποστηρίζουν- δεν έδωσαν καταφανέστατο φάουλ υπέρ του Σάκη Παναγάκη, με το σκορ να είναι 83-82. Στην εξέλιξη της φάσης το Λαύριο πέτυχε καλάθι, «κλειδώνοντας» την κατάκτηση του ροζ φύλλου, αφού και διαφορά ασφαλείας πήρε και

το ψυχολογικό προβάδισμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Δεύτερη συνεχόμενη, πολύ καλή, εμφάνιση της αγαπημένης μας ομάδας, που όμως αυτή τη φορά δεν είχε αντίκρισμα, όσο και αν προσπάθησαν, και ως ένα σημείο κατάφεραν (φτάνοντας μέχρι την παράταση), να χριστούν και πάλι πρωταγωνιστές οι «κύριοι» με τα γκρι. Η τελευταία απόφαση των διαιτητών που στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν έδωσαν «καθαρό» φάουλ πάνω στον Σάκη Παναγάκη, εμπόδισε την ομάδα μας να βρίσκεται κοντά στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν την απευθείας άνοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα