Βουγιούκας: «Να είμαστε έτοιμοι για το Final 4»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού στη Ρόδο επικρατώντας με 3-1 νίκες με τον Ίαν Βουγιούκα να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί για να είναι έτοιμη στο Final 4.

Αρχικά ο Έλληνας σέντερ των «πρασίνων» υπογράμμισε: «Σε σχέση με το τρίτο παιχνίδι της σειράς, σήμερα καταφέραμε να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος. Το θέλαμε πιο πολύ και το δείξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν

φέτος. Εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια».

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός ενόψει του Final 4, τόνισε: «Πρέπει να βελτιωθούμε στους αυτοματισμούς μας και να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Γενικά να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Πρέπει να δουλέψουμε τώρα τις επόμενες μέρες για να είμαστε έτοιμοι στο Final 4».

Τέλος για τον Μάικ Μπατίστ, ανέφερε: «Ο Μάικ έχει δείξει τόσα χρόνια ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Μας έλειψε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι να γυρίσει αύριο, μεθαύριο, όταν είναι να γυρίσει στις προπονήσεις. Είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμος για το Final 4».

Keywords
Τυχαία Θέματα