Μαρινάκης: «Ενωμένοι για να πάμε ακόμα καλύτερα» (video)

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού μοίρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κατάκτηση του νταμπλ και τους ζήτησε να διατηρήσουν το οικογενειακό κλίμα για να πάει ακόμα καλύτερα η ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μετά το τέλος του τελικού με τον Ατρόμητο, το βράδυ

του Σαββάτου (28/4) βρέθηκε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών όπου μοίρασε συγχαρητήρια για τη φετινή χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδας, ζήτησε από την ομάδα να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και τη νέα περίοδο, όπως φαίνεται από το βίντεο που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

«Συγχαρητήρια. Περίμενα να το πάρουμε πιο εύκολα, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε και πήραμε το νταμπλ. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά και κατά την γνώμη μου μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη παρά τον αποκλεισμό στα τελευταία λεπτά (σ.σ. με την Μέταλιστ) αλλά και τον τρόπο που αποκλειστήκαμε στο Champions League», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και συνέχισε: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και πάνω απ’ όλα θέλω ένα πράγμα, αυτό το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και είναι καλό, στο χέρι μας είναι να το διατηρήσουμε και την επόμενη χρονιά όλοι μαζί ενωμένοι και να πάμε ακόμα καλύτερα».

Στην συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για τη συμβολή του Ερνέστο Βαλβέρδε τη φετινή χρονιά, αλλά και τη σχέση των δύο ανδρών: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και καλό μου φίλο για τις επιτυχίες και για τη δουλειά του αλλά για την ανθρώπινη σχέση που είχαμε μέχρι σήμερα, η οποία δεν θα τελειώσει ποτέ. Τον ευχαριστώ και σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» με… πρωτεργάτες τους Γιάννη Μανιάτη, Σήφη Δασκαλάκη και Βασίλη Τοροσίδη αποθέωσαν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. «Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος» και «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό», ήταν τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα