Βεργίνης: «Πρώτα ο ΚΑΟΔ»

Σπουδαία νίκη, που τον κρατάει «ζωντανό» στη μάχη της πρόκρισης στην 8άδα του Eurocup, πήρε στο Αλεξάνδρειο επί της Βιλερμπάν ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται τώρα να επικρατήσουν των Γάλλων και στη Λιόν, την επόμενη εβδομάδα (07/02), προκειμένου να αυξήσουν τις ελπίδες τους. Προέχει, όμως, η αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΚΑΟΔ, με το Δημήτρη Βεργίνη να εφιστά την προσοχή:

«Πήραμε μια νίκη που μας κρατάει ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ωστόσο, το Σάββατο (04/02) έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και το μυαλό μας θα πρέπει να είναι εκεί. Μετά θα σκεφτούμε τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, στη Λιόν».

Αναφορικά με τη σημερινή (31/01) νίκη, πρόσθεσε: «Κρατήσαμε τη Βιλερμπάν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ δείξαμε υπομονή στην επίθεση. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας κι αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Δώσαμε την ευκαιρία στη Βιλερμπάν, με κάποια δικά μας λάθη, να μειώσει στο σκορ, αλλά σε εκείνο το σημείο δεν κάναμε λάθη, όπως σε κάποια άλλα παιχνίδια, και πήραμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα