Βενγκέρ: «Να καλύψουμε τις δύο ήττες»

Μία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ικανοποιήσει τις... βαθμολογικές ορέξεις του Αρσέν Βενγκέρ ύστερα από τις δύο τελευταίες ήττες της Άρσεναλ.

Ο Αλσάτος τεχνικός δεν έχει... χωνέψει ακόμα τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των «κανονιέρηδων», αλλά δεν πετά «λευκή πετσέτα». Συγκεκριμένα θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος αν κερδίσει τους «κόκκινους διαβόλους» στο επερχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της Premier League.

«Χαρίσαμε δεύτερο παιχνίδι.

Μετά την Φούλαμ ακολούθησε η Σουόνσι. Στο δικό μας επίπεδο αυτές οι ήττες είναι εκνευριστικές. Καταλήγουμε πως υστερούμε στις τελικές μας αποφάσεις εντός αγωνιστικού χώρου. Ανησυχώ επειδή ήμασταν 1-0 με την Φούλαμ και χάσαμε, ενώ με την Σουόνσι επιστρέψαμε από 2-2 και χάσαμε.

Την Κυριακή έχουμε τεράστια ευκαιρία να αναπληρώσουμε τους συγκεκριμένους έξι βαθμούς. Έφτασε η ώρα να ξυπνήσουμε και να επανακτήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» σχολίασε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο έμπειρος κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα